Σαλάτα πανδαισία με αβοκάντο! *gluten free*

Το αβοκάντο είναι το βούτυρο μου!

Νόστιμο απίστευτα και απόλυτα ταιριαστό σε όλες τις σαλάτες. Η πιπεριά Φλωρίνης σε αυτή την συνταγή είναι το ζευγάρι που ολοκληρώνει τη γεύση. Σαλάτα πανδαισία με αβοκάντο λοιπόν!

Υλικά

2 αβοκάντο καλά γινωμένα
2 ντομάτες
2 καρότα
2 πιπεριές Φλωρίνης  MENOU florina’s της εταιρείας Terra Greca
1 κρεμμύδι ξερό 1 μάτσα μαϊντανό
5 κ.σ. ελαιόλαδο
Χυμό και ξύσμα ενός λεμονιού
1 κ.σ. μουστάρδα
1 κ.σ. κρέμα βαλσάμικου
1 κ.γ. σκόρδο σε σκόνη
αλάτι-πιπέρι

Εκτέλεση

Ψιλοκόβουμε τα αβοκάντο και τα λαχανικά μας. Πολύ μικρά κομμάτια. Ετοιμάζουμε το ντρέσινγκ και ανακατεύουμε την σαλάτα σε ένα μπολ με το ντρέσινγκ. Το βάζουμε δέκα λεπτά στο ψυγείο να ενωθούν οι γεύσεις και σερβίρουμε.

*** Μαγειρεύει η σεφ Εύα Παρεκεντάκη!

Scroll to Top