Εταιρεία

Λίγα λόγια για εμάς

terragreca-logo

Η εταιρεία TERRA GRECA έχει έδρα την Φλώρινα Δυτικής Μακεδονίας έχει σαν στόχο την διατήρηση και διάδοση της ελληνικής διατροφής.

Είναι μια νεόδμητη εταιρία η οποία ιδρύθηκε το 2008 με έναρξη κύκλου εργασιών το 2014. Το μεσοδιάστημα αυτό μας επέτρεψε σαν εταιρεία την έρευνα σε βάθος και την εξειδίκευση, στην εφαρμογή των παραδοσιακών συνταγών σε παραγωγή μεγάλης κλίμακας. Με υψηλό αίσθημα ευθύνης στην επεξεργασία και μεταποίηση αγροτικών προϊόντων ανώτερης ποιότητας, δίνουμε έμφαση στην γνησιότητα και την αυθεντικότητα της πιπεριάς Φλωρίνης με αποτέλεσμα την διασφάλιση της άριστης ποιότητας του τελικού προϊόντος.

Οι δυνατότητες της εταιρείας είναι η επεξεργασία και μεταποίηση όλων των αγροτικών προϊόντων λαχανικά, φρούτα και όσπρια με παράγωγα αυτών σάλτσες ντομάτας, τουρσιά, μαρμελάδες και έτοιμα φαγητά (έτοιμα φαγητά οσπρίων, ντολμαδάκια κλπ.). Ο σκοπός της εταιρείας είναι η παραγωγή προϊόντων εξαιρετικής ποιότητας και υψηλής διατροφικής αξίας με φυσικά υλικά και ευθύνη απέναντι στον τελικό καταναλωτή.

Η εγκατάσταση της εταιρείας στη Δυτική Μακεδονία επιλέχθηκε γιατί εδώ παράγονται πολλά αγροτικά προϊόντα μοναδικής ποιότητας που συλλέγονται την εποχή της φυσικής τους ωρίμανσης επειδή τότε τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά τους βρίσκονται στην καλύτερη φάση τους. Έχουμε δημιουργήσει συνεργάτες τοπικούς παραγωγούς που σεβόμενοι το περιβάλλον καλλιεργούν και παράγουν εξαιρετικής ποιότητας ασφαλή προϊόντα που αποδεικνύεται με τη χρήση ολοκληρωμένης διαχείρισης της αγροτικής παραγωγής τους.

Η εταιρεία καταλαμβάνει χώρο έκτασης 7000τμ μεταποιώντας σε κλειστές εγκαταστάσεις 2750τμ. τηρώντας αυστηρά τις διαδικασίες του συστήματος διασφάλισης ποιότητας κατά ISO 22000:2005. Η δυνατότητα παραγόμενων προϊόντων είναι ψητή πιπεριά Φλωρίνης, άλειμμα ψητής πιπεριάς Φλωρίνης καθώς και συνδυασμό γεύσεων αλείμματος πιπεριάς με λαχανικά.

  • Γνήσια ψητή πιπεριά Φλωρίνης 450γρ.
  • Άλειμμα ψητής πιπεριάς Φλωρίνης απαλή 260γρ.
  • Άλειμμα ψητής πιπεριάς Φλωρίνης καυτερή 260γρ.
  • Άλειμμα ψητής πιπεριάς Φλωρίνης με ντομάτα και καρότο 260γρ.
  • Άλειμμα ψητής πιπεριάς Φλωρίνης με μελιτζάνα 260γρ.

Η δυναμική της εταιρείας όσο αφορά την πιπεριά είναι στους 1600 τόνους νωπού προϊόντος ανά σαιζόν.

pepper

Scroll to Top